1 Töö 17Inch Silikoon Küpsetusplaat Matt 17 Tolline Küpsetusplaat, Raskeveokite Küpsetusplaat Katta

0 Arvustused
€14.54 €8.14
Sku: v10335
Laos

[Ideaalne Blackstone Pannid]See silikoon pann omanik on spetsiaalselt ette nähtud Blackstone praepannidele ja sobib ideaalselt pinnaga pann ilma wobbling või libisemist.

[Tõhustatud Täieliku Kaitse]Silikoon Pann Matid saab kaitsta teie pannid alates näriliste, putukate, tolmu, plekkide ja rooste.Oma kõrgete külgedega kujundus on ka püüniste niiskust ja mustust, hoides küpsetusplaat pind puhas ja kuiv.

[Pikendada eluiga pann]Kaitseb pinda pann niiskuse ja hapniku, tõhusalt ennetada rooste ja oksüdatsiooni, hoida oma pann puhas ja hügieeniline aastaringselt, ja pikendada eluiga pann.

[Heavy Duty Toidu Silikooniga]pann vaip on valmistatud 100% toiduga silikooniga materjali, tagades ohutuse ja tervise.Raskeveokite paksenenud disain, pehme ja paindlik, saab kokku, ladustamise ja taaskasutada.

[Lihtne Puhastada]pind silikoon grill matt on non-stick, veekindel, õli-tõendeid ja anti-tõrje.Seda võib puhastada kiiresti, vähendades puhastus koormust ja nautida meeldivat grill ajal.

Värv:oranž

Materjal:Silikageel

Suurus:umbes 43 x 37.5 cm

Pakendi Sisu:

1 x ahju matt

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Vikatid.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Vikatid.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea