Kergem Pikendus Juhe 50cm Universaalne Valgustus pikendusjuhe Traat Stabiilne Kergem Adapteri toitekaabel Convenient12-24V

0 Arvustused
€10.93 €5.46
Sku: v114463
Laos

Kogemusi ohutu ja usaldusväärne auto laadimine meie kergem adapteri abil.Vastupidav kõrgetele temperatuuridele, see on ideaalne inflators ja iga päev laadimist vajab.Selleks, et ennetada ülekoormuse, see kaabli parandab ohutust minna.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kergem Pikendus Juhe

Materjal: ABS, vasktraat

Kokku Pikkus: 50cm/19.68 tolli

Kaitse: 15A 250V

Võimsus: 180W

Kaal: umbes 100g

Pakkeleht:

1* Kergem Pikendus Juhe

Märkused:

Toote mõõtmed/pildid on kõik käsitsi mõõta ja võtta.Palun vabandust kõigi kergeid kõrvalekaldeid.

Vaata rohkem toote detailid

1.Laiendatud Mugavus: Lihtsustada oma igapäevaseid ülesandeid, tehes seda Kergem Pikendus Juhe, mis tõhusalt laiendab oma haaret täiustatud ohutuse meetmeid.Puhas vask traat core ja paks, piklikud traadi katmiseks vähendada soojuse tootmise ja tagada pikem kasutusiga, mistõttu on usaldusväärsem lahendus kõik oma igapäevaseid vajadusi.

2.Töökindlus: Nautida kauakestev, usaldusväärne kasuta seda kergem pikendus juhe.Meisterdatud karm, tolmukindel ja veekindel ABS materjalid, see on tugev sitkus ja on vastupidav kõrgetele temperatuuridele.Valmistatud valitud kvaliteetsete materjalidega, see ei ole kergesti deformeeruda, pakkudes hea vastupidavuse ja tulemuslikkuse võite arvata.

3.Multi Rakendused: Hoida kõik oma õues seadmeid powered meie mitmekülgne kergem pikendus juhe.Alates auto külmikud ja telkimine tuled rehvi pumbad ja kohvimasinad, see juhe on laialdaselt kooskõlas kõige 12V seadmed.Ära lase surnud aku hoidke teile tagasi oma järgmine seiklus.

4.Lihtne Kasutada: See kergem pikendus juhe on täiesti ohutu seade, mis näitab, võimu hele LED-valgus.Seda saab vältida lühise ja ülekoormuse koos füüsilisest asendamine kaitsmed funktsioon ja märgutuli.Saate nautida turvatunde ja mugavuse see toode.

5.Kergesti Kindlustada Oma Seadmed: Plug and play enesekindlalt kasutades seda Kergem Pikendus Juhe, mis kontrollib ühenduse olekut ja turvaliselt ühendab oma seadmeid ilma mis tahes paigaldamine nõutav.Selle lihtne leida disain on rahuldada oma igapäevaseid vajadusi.

Toote Kõrgus 2cm
Erilised Omadused Auto Sigaretisüütaja Pesa Pikendus
Materjali Tüüp ABS, Vask Traat
Toote Kaal 100g
Toote Laius 10cm
Kirje Pikkus 10cm
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Kergem Pikendus Juhe
Toote Tüüp Sigaretisüütaja
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea