Mountain Style Visiitkaardi Hoidja Loominguline Full Metal Roostevabast Terasest Visiitkaart Korraldaja Memo Loendur

0 Arvustused
€3.17 €2.06
Sku: v12461
Laos

Nimi: Visiitkaardi Hoidja

Materjal: Roostevaba Teras

Suurus: 95x37x17mm

Kaal: 59g

Värv: Kuldne/Hõbedane Omadused:

1. Materjal ja tekstuur: Selle kaardi omanik on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, full metal.Pärast trahvi lihvimine ja viimistlus, see annab üllas ja kõrge kvaliteediga tekstuur, mis saab lisada puudutus olemus ja maitse oma töölaua taga.

2. Mahutavus ja funktsioonid: Selle kaardi omanik on kavandatud korraldada mitu visiitkaardid, krediitkaarte või märkused.Suurus ja sügavus on iga kaardi pesa on täpselt välja arvutada, et tagada, et kaarti ei tule lahti või tõsta.

3. Korralikult viimistletud: Selle kaardi omanik on hoolikalt meisterdatud ja igas nurgas on silutud koos nühkima, mis ei kriimusta teie käed või töölauale.Sügavus ja suurus iga piir on täpselt mõõdetud, et tagada, et teie visiitkaardid ja märkmed sobib ideaalselt.

4. Rakenduse stsenaarium: Selle kaardi omanik ei ole mitte ainult sobiv amet, kuid sobib ka perekonna kasutuses või äri reisil.Selle lihtne konstruktsioon ja kvaliteetsed materjalid võimaldavad tal sulanduda iga stseeni ja muutunud ilus joon oma töölauale, näidates oma maitse ja professionaalse pildi.

5. Ideaalne kingitus valik: Selle kaardi omanik on ilus ja praktiline kingitus valik.See sobib ettevõtte kaaslased, kolleegid, pere või sõpradega.Kas nagu sünnipäeva kingitus, jõulukingiks või äri aitäh kingitus, selle kaardi omanik jätab sügava mulje inimestega.

Märkus:

1. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, palun pange tähele, et pilte ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-3cm vahe, täname oma arusaamist!

Pakend:

1 x visiitkaardi Hoidja

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea