Jalgratta Lenkstangi Kott, Veekindel Mugav Ees Jalgratta Kotid Jalgratta Lenkstangi Kott Ees Peegeldav Ribad Õlarihm Tee

0 Arvustused
€6.49 €4.55
Sku: v129233
Laos

Meie Lenkstangi Kotid Jalgrataste funktsioon avar interjöör ja veekindel materjal, mis hoiab oma asjad kuiv isegi rainiest päeva.Koos vastupidav disain, see ei ole deformeerunud isegi kui tühi.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Lenkstangi Kott

Toote materjal: PU materjalist

Toote maht: 3L

Toodete Nimekiri:

1*Lenkstangi Kott

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Hoiustamine: Täiustada oma kaua sõidab meie lenkstangi kott, mis annab ilmatu 3L võimsust, et mahutada kõiki oma asjad mugavalt.Hoida esemed nagu telefon.

2.Usaldusväärne Ehitus: raske ja tugev konstruktsioon meie lenkstangi kott säilitab oma kuju isegi ilma objekte, tagada oma asjad hoitakse ohutu ja turvaline.

3.Peegeldav Mugavus: Meie lenkstangi kott kaasas eemaldatav õlarihm, mis võimaldab teil kergesti võta endaga kaasa minna.Plus, millel peegeldav triipudega mõlemal küljel.

4.Veekindel Disain: Hoida oma asjad kuiv vihmane ilm on lihtsam, meie lenkstangi kott on valmistatud kõrge tihedusega veekindel kangas ja liimitud õmblusteta pleisse.

5.Eemaldatav Disain: See lenkstangi kott võib kergesti fikseeritud auto esiosa jaoks mugav juurdepääs, ja see võib olla ka kulunud õlale nagu messenger bag pärast lahtivõtmist.

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea