Tasakaalustamine Mäng Lugedes Lehekonn Lauamäng Haridus-Number Mänguasi Interaktiivne Tasakaalustamine Mänguasi Eelkooliealised Poisid & Tüdrukud, Lapsed &

0 Arvustused
€11.02 €5.51
Sku: v156850
Laos

Omadused:

Meie Tasakaalu Mäng on ideaalne paarid, kes soovivad ehitada intiimsust ja elavdada atmosfääri.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see on lihtne õppida vaid minut.

Tehnilised andmed:

Nimi: Tasakaal Lauamäng

Kaal: umbes 146g

Toote suurus: umbes 13*13*10cm

Pakendi suurus: umbes 26.5*18*3.5 cm

Materjal: ABS

Toodete Nimekiri:

Tasakaal platvorm *1

Konn *50

Vinüülimängija *1

Täringut *1

Ladustamise kott *1

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kasuperekonda Lähedus: Siin on hea Tasakaalu Mängu.See Tasakaal Mäng on väga praktiline.Tooge oma armastatud inimesi üksteisele lähemale ja selle põneva Tasakaalu Mängu.

2.Pool Tarvikud: ilostua tahes andmete kogumise Tasakaalu lauamäng!Tema pilkupüüdev värvid ja põnev gameplay on kindel, et elavdada atmosfääri.

3.Kauakestev Materjal: Meisterdatud kvaliteetseid keskkonnasõbralikke ABS materjalist, meie Tasakaalustamine Mäng tõotab vastupidavus ja ohutus.Oma sileda pinna ning on vastupidav disain võimaldab lõputu meelelahutus ilma kahjustamise oht.

4.Lihtne Mängida: seda Tasakaalu Mänguasi, igaüks võib vaevata master tasakaalu vaid 1 minuti jooksul.Ideaalne algajatele ja nende pered, et nautida, luua ja mängida ei aja.

5.Lõbus ja hariv Kingitus: See Tasakaal Mängud Laste jaoks on suur kingitus valik lastele, kes armastavad väljakutseid ja mõistatusi.See aitab neil arendada oma käe-silma koordineerimine, ja ruumiline teadlikkust, oskusi.

Mudeli Number Tasakaalu Mäng Puu Konn Lauamäng
Sertifitseerimine Euroopas sertifitseeritud (CE)
Soovitan Vanus 12+y
Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea