Eest Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Tarvikud Peamised Pool Harja Filter Tolmukoti Mop

0 Arvustused
€39.29 €29.47
Sku: v16819
Laos

Eest Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Tarvikud Peamised Pool Harja Filter Tolmukoti Mop

Meie varuosade komplekt on täiesti kooskõlas eest Xiaomi Mijia roborock S7 S7+ robot S7 MaxV, S7 MaxV Pluss T7S T7S Pluss ja on ideaalne asendamine vanad osad, et hoida oma tolmuimeja top töökorras.

Peamine harja ja pool pintsel on valmistatud kõrge kvaliteediga kummist, mis võib kergesti puhastada korrusel praht ja prügi, ja vältimaks juuste sattumist sassis tolmuimeja; filter võib ligi meelitada enamik mustust ja plekke, ja ultra-kõrge puhastus power saab kiiresti puhastada põrand; mop-padi taotluse väljad on väga lai ja võimalik kasutada põrandad ja vaibad erinevates valdkondades.

Et kindlustada oma tolmuimeja toimib tõhusalt, see on soovitatav, et asendada osad, iga 3-6 kuu jooksul.

Kui teile saabub painutatud või kähara pool harja tõttu küsimusi, transiidi, lihtsalt leotage seda soojas vees 15 sekundit eemaldada.

Lihtne kasutada: Tasuta oma käed keeruline installi.Meie varu aksessuaar komplektid sobivad teie tolmuimeja ja on lihtne paigaldada, ilma et oleks vaja täiendavaid vahendeid.Hüvasti muud väiksemad ja sobimatud varuosad, sa väärid paremat.

Värv:Nagu Näha

Materjal:Plastik

Pakendi Sisu:

2 * pintsel rull

8 * pool harja

8 * tolmu kott

8 * Mop Riie

8 * filter

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea