Vaik Pliiatsi Hoidja Suure Jõudlusega Laud Korraldaja Meik Harja Ladustamise Asukoht

0 Arvustused
€22.08 €14.35
Sku: v17059
Laos

1. Täiesti Uus ja Kvaliteetne: See pliiatsi hoidja vurr on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik materjali, mis tagab vastupidavuse ja pikaealisuse.See on täiesti uus, tagades suurepärase tingimuse saabumisel.

2. Stiilne Värvi Valikud: Saadaval sinine, valge, roosa, see pliiatsi hoidja vurr lisab puudutus stiili ja aktiivsust tahes tööruumi või uuringu ala.Vali värv, mis sobib kõige paremini teie isiklik maitse või vastab teie olemasoleva kujundusest.

3. Kompaktne Suurus: Mille mõõtmed 13*12.5*9 cm, see pliiatsi hoidja vurr on kompaktne ja ruumisäästlik.Seda saab hõlpsasti sobivaks iga laua-või tabel võtmata liiga palju ruumi, mistõttu on ideaalne nii kodus ja kontoris.

4. Multifunktsionaalne Disain: Mitte ainult see pliiatsi hoidja hoida oma kirjutamise riistad organiseeritud ja kergesti kättesaadavad, kuid see pakub ka pöörlev disain.See võimaldab teil pöörata omanik, pakkudes lõbus ja interaktiivne element oma tööruumi.

5. Lihtne Kasutada ja Hooldada: pakett sisaldab ühe pliiatsi hoidja vurr, valmis koheseks kasutamiseks.See ei vaja monteerimist või keeruline setup.Lisaks oma vaik materjali on lihtne puhastada ja hooldada, tagades muretu kasutamise aastaid.Täiesti Uus ja Kvaliteetne!

Materjal: Vaik

Värv:Sinine,Valge, Roosa

Suurus: 13*12.5*9 cm

Kogus: 1 Tk Pliiatsi Hoidja Vurr

Pakett Sisaldab:

1 x Pliiats Omanik Vurr

Näpunäited:

1. Tänu valgust ja jälgib mõju, värvid võivad olla kergelt erinevus.

2. Palun lubage veidi suurus vigade tõttu käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist!

Materjal vaik
Kuju Ring
Stiil Multifunktsionaalne
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number pliiatsi hoidja
Uuendus FANTASTILINE
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea