Dementsuse Kellad,Kalender, Kell,Digitaalne Kell, Suure-Kohaline Ekraan,Äratuskell HD Digitaalne Foto Raami,UK Plug

0 Arvustused
€67.73 €41.99
Sku: v177350
Laos

Dementsuse Kellad,Kalender, Kell,Digitaalne Kell, Suure-Kohaline Ekraan,Äratuskell HD Digitaalne Foto Raami,UK Plug

[Läbimõeldud disain ja funktsioon] 16 igapäevane tegevus meeldetuletus valikud, 5 täiendavat tolli häired, rohkem, kalender ja kell, teemad, häire võib korrata iga päev või iga päev, esmaspäevast pühapäevani.

[Mugavam eakate] Lihtsalt ühendage jõud, et alustada, suur-AM/PM või 24-tunni režiim, kuupäev režiimi saab PÄEV-KUU-AASTA või KUU-PÄEV-AASTA, saate luua meeldetuletusi kooli lapsed ise , Töö kodus või vanemad eakad.

[Suuremad värviline tekst toob väga kõrge määratlus] 720P kõrglahutusega ekraani saab tagada selge ja selgeid pilte, ja kuvada kogu kromatogramm, millel 178° vaatenurgaga. 4Text värvi ja digitaalne analoog kell on väga kasulik inimestele, kellel on nägemispuudega või raske eristada värve

[Automaatne öö tumenemine ja automaatne hommikul kergendada] samuti saate reguleerida heledust alates 10% kuni 100%.Keelevalikud: inglise-prantsuse-saksa-hispaania-itaalia

Kell on parim kingitus kooli lapsed, töötajad ja eakad.See on mitmeid funktsioone, mistõttu on parim kingitus kooli lapsed, töötajad ja eakad.

Pistiku Tüüp:UK plug,see kehtib Malaisia, ühendkuningriigis ja nii edasi.

[Toote suurus]: 21.5 x 17 x 2.4 cm

Materjal:ABS

värv:Must

Pakendi Sisu:

1 x Kell

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea