Täispuhutav Hiiglaslik Bassein Nuudlid Float Vastupidav Ja Stiilne Bassein Makaron Float Bassein Hõljub Ujumiseks Rannad Ja Basseinid

0 Arvustused
€21.34 €10.67
Sku: v18579
Laos

Kirjeldus:

Meie täispuhutav hiiglaslik bassein nuudlid ujuk on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC-vinüül materjal, mis on rebenemiskindlast, päike vastupidav ja ei ole kerge kaduma ja crack.See sobib täiskasvanutele, kes soovivad lõõgastuda ja puhata kogu pika päeva.

Kirjeldus:

Toote kaal: umbes 0,3 kg

Toote pakendi suurus: umbes 29*28*2cm/11.4*11*0.8 aastal

Toote suurus pärast inflatsiooni: umbes 165*20cm/64.9*7.8 aastal

Toode värv: hõbedane

Pakkeleht:

Täispuhutav ujumine ujuvuse baar*1

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Kasutada: Nautige oma lõbus bassein päeval samal ajal ujuvad konfetit bassein nuudlid.Kasutada täispuhutav nuudlid erinevaid seisukohti, istudes, rafting, ja nagu ujuv lounger lõõgastav hetki, vesi.Suurepärane täispuhutav ujumine aksessuaar suveks bassein isikutele ja rannas-teemaline sise-ja välistingimustes kaunistused teha bassein pooled põnevam ja meeldejäävam.

2.Pisar Vastupidavad: kasutamise Tõttu kõrge kvaliteediga PVC-vinüül materjal, meie täispuhutav hiiglaslik bassein nuudlid ujuk on rebenemiskindlast, päike vastupidav ja ei ole kerge kaduma ja crack.

3.Lõbus harrasteita: Mõeldud rabava kuldne konfetit sees, meie ujumine makaron float saab kasutada erinevates lõbus harrasteita ja tegevusi rannas, basseini või järve.

4.Lai Kasutusala: Meie hiiglane vees ujuvad makaron on laialdaselt kasutatud.See sobib täiskasvanutele, kes soovivad lõõgastuda ja puhata kogu pika päeva.

Saate spin kick ja plop basseini või float oma suvepäevadel mugavust ja stiili.

5.Väga hea Kvaliteet ja Teenindus: Sa ei pea muretsema kvaliteedi meie toode, meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja suurepärane teenus.

Vanus 12+y
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea