15/30/50ml Tühi Õhuta Pump Jar Akrüül Korduvtäidetavaid Vaakum Pudelid Nägu Kreemid, Vedelikud Dispenser Reisi Kosmeetika Mahutid

0 Arvustused
€2.59 €1.68
Sku: v204062
Laos

15/30/50ml Tühi Õhuta Pump Jar Akrüül Korduvtäidetavaid Vaakum Pudelid Nägu Kreemid, Vedelikud Dispenser Reisi Kosmeetika Mahutid

TOOTE KIRJELDUS

1,Disain võie konteiner: uuenduslike vaakum disain, õhuta pump pudelid võivad tõhusalt isoleerida kahjulik õhus ja vältida hapniku kahjustaks oma võie ja näokreem.See võib pikendada eluiga kosmeetika.

2 õhuta pump tehnoloogia ei saa asendada tavalise pipetiga pump eraldamiseks pudelid ja täiesti pressida kosmeetika.Ärge muretsege jäätmete äraveo pump ei saa pigistatakse välja.

3,Lihtne täita: kosmeetiline kreem jar on suure kaliibriga, mida on lihtne täita ja puhastada.Vaakum pudel tuleb täita nahahooldustooted enne pumba pea saab normaalselt tööle.Pärast pudel on täis nahahooldustooted, lihtsalt vajutage nuppu paar korda, et eemaldada üleliigne õhk pudelis.

4,Kolm tehnilised andmed: sisaldab 15 ml + 30 ml + 50 ml.Seda saab kasutada underpacking šampoon, kreem, näo kreem, kosmeetika jne.See on väga sobiv sõidu -, ärireisi, telkimine jne.See on väike ja lihtne teha.

5,Lihtne kasutada: esimene alam-pakend peab täitma kogu alam-pakend pudel, kuni vaakum on võimalik jõuda tippu.Kui pressitud, kolb surub toote üles ja üles.Kui pudel on täis, pigistada mitu korda, et eemaldada liigne õhk.

KOHTA TAGASISIDET

1. Kui sulle meeldib esemed kätte saanud, palun lahkesti aidata meil lahkuda viie-tärni tagasiside

2. Kui te ei ole rahul, et, palun ärge jätke negatiivne tagasiside.Me oleme aus müüja ja ei lahenda kõiki probleeme ja sa ei lase sul kandma kõik kaotada.

3. Seal on aja erinevus Hiina aega ja sa, me tegeleme teie teavet ASAP meie worktime.Pls ärge muretsege.

4. Me oleme professionaalne klienditeenindus meeskond, et teeme oma parima, et täita kõik teie vajadustele

feature3 Kosmeetika Mahutid
feature5 Kreemid, Geelid, Vedelikud Dispenser
Mitu Tükki Üks Ühik
Feature7 reisi, NAISED, jne.
feature2 Korduvtäidetavaid Pudel
feature1 õhuta pump jar
Päritolu Mandri-Hiina
Feature6 Lekkimiskindlad Kosmeetika Mahuti
Toote Tüüp Korduvtäidetavaid Pudelid
feature4 Kantav Kreem Vaakum Pudel
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea