10tk Pookimine box Black Töötleja Seadmed Siirdamisele Karp Kõrge Rõhu Taimede Paljundamise Palli Juurdumine Kõrge Kvaliteediga

0 Arvustused
€2.05 €1.03
Sku: v22281
Laos

Omadused:

* kõrge kvaliteediga

* Taime juurdumine seadmete kõrge rõhu paljundamine palli kõrgsurve-box pookimine

*Tahan kloonida oma taimi, kuid sa karda, et häirida teie olemasolevad taimed?Ärge muretsege-õhu kiht pod taime paljundamine on ohutu emataim ja ei levinud kahju igal ajal!

Taimede paljundamise agent-kasutades vana õhu kihistumine meetod, mis on, kui juured on kasvanud otse filiaalid imiteerida olemasolevate seadmete ja toota uusi taimi.See kehtib ka

Sise-ja välistingimustes taimede, näiteks roosid, mägironijad, puud, viljapuud, viljapuud, ja-taimed, mida on raske välja juurida, nagu magnoolia ja camellia.

Ei ole kahju-see ei kahjusta vanem taim üldse, sest ta kasutab vaid väike branch taim, mida soovite kloon, nii et seal on peaaegu mingit sekkumist, samuti ei mõjuta see loomulik kasvu taim.

Tugev ja kiire tulemused-see on spetsiaalselt loodud, lõigates maailma disain, see võib aidata oma raiete kindlam juured, seega esitades rohkem arenenud taimed kiiremini kui tavalise ones

Edastamise meetod.See võimaldab teil vaadata paljundamine tulemusi jooksul 6-8 nädalat pärast paigaldamist.

Turvalukk-Kujundatud blokeerimine pistikud ja nurgas lukud, kinnitatud puu haru hoida levitin paigas, isegi kui ei ole rod allpool.Aga sa

Plastmassist kaablisidemed saab kindlalt fikseerida korpus.

Korduvkasutatavad-aretus kest on vastupidav ja korduvkasutatav, nii et saate kloon rohkem taimi vastavalt oma eelistustele.

Tänu kuhjuvate kabiinid taimede paljundamise kiht, mis ühendab ja kloonimine olemasolevad taimed on muutunud väga lihtne!

Juhised:

1. Kasutage teravaid esemeid, et kooruma valitud oksad ja kael ringi kuju (phloem), et soodustada kujunemist kihiline juuksejuuri eespool koht.

2. Pärast lõikus on kuiv ja terveks, kasutada turvast, mulda, savi ja turvast sammal segu sees taim kõrge rõhu kasti.

3. Pannal on täidetud taimede kõrgepinge kasti branch girdling.

4. Toode kuulub täiendatud versiooni automaatne lukk, pandla on tugev ja kindel, ilma priske (see samm ei ole vaja kasutada)

5. Vastavalt eri puuliikide kasvada 1 kuni 4 kuud.Pärast juurestik on täis, siis võib maha lõigata ja istutada.

kirjeldus:

Materjal: PP plastist

Suurus: 5x5cm

Värv: Must

Pakendi sisu:

10TK pookimine box

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea