Lapsed Külmik Kott Tüdrukute Popit Trukid Isoleeritud Lapsed Lõunasöögi Kotti Termilise Kott, mille Rihm Lapsed Lõunasöögi Kotti Kooli

1 Arvustused
€32.82 €10.97
Sku: v233051
Laos

Sildid - kooli lunch kotid lapsed tüdrukud, kotid lunchbag lapsed, külmik kott lapsed kooli, isoleeritud lunch kotid tüdruk

KVALITEETNE MATERJAL: armas pop-ta lõunasöök kott on valmistatud vastupidavast nailonist kangas, et vältida rebimine ja kriimustada.Sisustus on valmistatud elektrit mittejuhtivast materjalist, mis võib olla parem soojusisolatsioon mõju.Seal on armas POP see playset väljaspool.

Lõunasöök kott suurus: 21cm x 24cm x 9cm, suur-võimsus lõuna koti suurus disain võib täita lapse eine päevas.Lõunasöök kott ruumi disain: peamine kott x1, sisemine võrgusilma kott x1, välimine võrgusilma tasku x1, välimine tasku x1.

Poiss-sõbralik disain: lapsed võivad teha seda oma käed või teevad seda nende poolel, samas läheb kooli.Pikim läbimõõt õlarihm on 55cm, mis sobib lastele vanuses 4-16. Erksad värvid väljapoole ja pop-see mänguasjad saab teha laste toidu nauditavaks.

Kingitused lastele: täiuslik iga puhkus ja tagasi kooli oma armas lapsed.Kui teil on mingeid küsimusi selle lunch bag, vastake võtke meiega ühendust ja me anname teile parima lahenduse.

Materjal Polüester
Päritolu Mandri-Hiina
CN Fujian
Kommentaare nimekirja

Nagu näha fotosid, see on suurepärane.

Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea