Eest Xiaomi Mi10 Lisa 10 Pro Mi 10T Lite 10T 11 Mi 5S Pluss Mi 8 9 Lite se Mi 6 8 Power Off Maht Küljel Nupp Klahvi Flex Kaabel

0 Arvustused
€8.99 €4.58
Sku: v395112
Laos

Eest Xiaomi Mi10 Lisa 10 Pro Mi 10T Lite 10T 11 Mi 5S Pluss Mi 8 9 Lite se Mi 6 8 Power Off Maht Küljel Nupp Klahvi Flex Kaabel Varuosad

Kallis ostja , palun pöörama tähelepanu seda enne, kui sa kohale, et :

Palun comfirm oma kontakti nimi , aadress , postiindeks ja tel number hoolikalt, kui teed tellimuse , vastasel juhul on võimalik, et sa ei saada kaupu .

Pärast Serivice

1. Kui on mingi probleem, kui sa recive kauba eest , palun ärge avage vaidlus , võtke meiega kohe.Me aitame teil lahendada probleemi .

2. Kui uausl , ( Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus , Hiina Posti Tähitud lennuposti ja Vikatid.ee Standard Shipping ) tarneaeg on 16-45 tööpäeva jooksul .Kui on kaasas spetsiaalne asjaolu ( Pühad , poliitika kohanemise -, tolli -, kaug-ala ja nii edasi ) , see lükkub edasi .

3.Kaitse aeg on 60 päeva ( mõni riik on 90 päeva ) on Vikatid.ee .Kui kaitse aeg on lõppemas ja sa ei saada kaupu , palun võtke ühendust minuga , on kolm võimalust, ma võin aidata teil : a.Laiendada kaitse kord .b.Saata kaupu .c.tagastame raha .

Umbes pakendite ja tarneaeg:

Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi jolicas
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea