Auto topsihoidja Telefoni Omanik Mount Multifunktsionaalset Reguleeritav Vee Pudel Konteiner Telefoni hoidikut Joogi Kohvi Telefon

0 Arvustused
€7.66 €3.83
Sku: v420039
Laos

Bullet Punkte:

1. Lihtne üles Seada: kiige leht horisontaalsed või vertikaalsed mudelid, see on kinnitusvahendite funktsioon, mis hoiab seadme stabiilne.Sõida mugavalt käesoleva usaldusväärne ja kohanemisvõimeline, manus, mis sobib enamiku telefoni suurused.

2. Tasuta veidi Ruumi: Eesmärk on, et säästa ruumi ja hoidke oma auto korras, see auto topsihoidja telefoni omanik mount annab lihtne juurdepääs teie mobiiltelefoni.Hoidke oma telefoni ja turvaline käeulatuses ilma blokeerimine teie arvates või segavad teiste seadmetega.

3. Serveeri Pikka Aega: See auto topsihoidja telefon mount on härmatanud välimuse, mida on mugav touch ja ei ole kerge kriimustada.See on valmistatud vastupidavast ja lõhnatu PP materjal, mida saab korduvalt kasutada pikka aega.

4. Laialdane: saate installida see auto topsihoidja telefon mount tool selja või õhu väljalaskeavad vastavalt teie isiklikke eelistusi ja harjumusi.Samuti sobib kõige taga kastid ja saab reguleerida tahte parem vaatenurk.

5. Mitmel otstarbel: Saada rohkem tähelepanu oma topsihoidja see mitmekülgne auto lisaseade.See pakub mitmeid funktsioone, sh telefoni-mount -, vee-topsihoidja, ja prügikasti, mistõttu on ideaalne iga auto omanik.See karikas telefoni omanik auto kasutab kinnitusvahendite kujundus, et säästa ruumi ja on valmistatud vastupidavast PP (polüpropüleen) materjalist.See rahuldab erinevaid vajadusi.Ideaalne käed-vaba sõitu.

Kirjeldus:

1. Nimi: Auto Topsihoidja Telefon

2. Materjal: PP

3. Kaal: umbes 40g

4. Suurus: umbes 9,5*12CM (3.74*4.72 tolli)

5. Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Pakkeleht:

1* Auto Topsihoidja Telefon

Toote Laius 10cm
Mudeli Nimetus Auto Cup Telefoni Omanik
Erilised Omadused 2 in 1 tass telefoni omanik
Toote Tüüp Joogid Omanikud
Toote Kõrgus 12cm
Toote Kaal 40g
Materjali Tüüp PP
Päritolu Mandri-Hiina
Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Kirje Pikkus 9.5cm
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea