Mitte Tõsta Silikoon Topsihoidja Cup Rannasõidulaevade Kuumakindel Pudel Seisma Põrutuskindel Diivanil Juua Omanik Seista Universaalne Nullist

0 Arvustused
€7.55 €3.77
Sku: v422614
Laos

Bullet Punkte:

1.Kulumisele Vastupidav: Tehtud toidu silikooniga materjali, see silikoon cup omanik kaitseb oma tassi rikkumises või kriimustada.See on ka keskkonnasõbralik, ei ole lihtsalt pleekinud, tugev veekindel, ohutu ja lõhnatu ja vastupidav ja lekkimiskindlad.

2.Hügieeniline Mugavus: Tagada värskendav kogemus selle Silikooni topsihoidja.Materjal jätab puudub lõhn ja saab kergesti puhastada veega.Non-stick pindadele resistid, õli, peitsi, mistõttu on väga mugav kasutada ja säilitada.

3.Laialdaselt Ühilduvas: Meie auto silikoon cup omanik annab ainulaadse ja pingeline sobib iga tassi kuju, võime kergesti kohaneda erinevates suurustes.Selle uuenduslik disain on ideaalne juhtidele või ettevõtete töötajad, kes vajavad klanitud ja tõhus viis hoida oma tassi.

4.Ulatuslik Kasutamine: Auto Silikoon Cup Rannasõidulaevade: Kas teil on äri, kodus või autos, saate need rannasõidulaevade, et kaitsta teie töölauale lekkinud ja plekke.Need on soojus-vastupidav, anti-põletushaavu ning anti-leke, mistõttu neid on ilus ja praktiline igas stsenaariumis.

5.Valmis Kinkimine: See Silikoon topsihoidja Auto on suurepärane kingitus oma lähedastele.Andes neile vastupidav, soojuse-vastupidavad ja lihtsasti puhastatav omanik on läbimõeldud žest, et nad hellitada.Ideaalne peredele, kes armastavad reisida ja tähistada erilistel puhkudel nagu sünnipäevad ja Jõulud.

Otsin usaldusväärne topsihoidja, et pole ainult keskkonnasõbralik, vaid ka vastupidav ja võimeline kohanema erinevate tassi kuju?Otsida enam kui meie Silikoon topsihoidja Coaster.Koos oma mitte-pleegib, mitte-odorous disain, see coaster funktsioone soojustus-ja anti-põletushaavu kaitse, samuti anti-lekke funktsionaalsust.Ideaalne sünnipäeva või mis tahes eriline sündmus, see on mitmekülgne mäed on ideaalne lahendus kõikidele teie cup-holding vajadustele.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Silikoon topsihoidja

Materjal: Silikoon

Kaal: umbes 67g

Toote Suurus: umbes 11.5x11.8x5cm/4.53x4.65x1.97 cm

Pakkeleht:

Silikoon topsihoidja x 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Toote Kõrgus 5cm
Materjali Tüüp Silikoon
Erilised Omadused Põrutuskindel Diivanil Juua Omanik
Toote Kaal 67g
Toote Laius 11.5cm
Kirje Pikkus 11.8cm
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus silikoon topsihoidja
Toote Tüüp Joogid Omanikud
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea