Auto Põranda Matid HONDA Fit 2008-2013 sisustuselemendid Veekindel Auto Vaip Katte

0 Arvustused
€134.05 €67.03
Sku: v424775
Laos

Kirjeldus:

1.Upgrade oma auto interjöör meie kõrge kvaliteediga auto põrandamatid.Valmistatud vastupidav vaip, materjal, need matid talub igapäevase kulumise eest.Tähelepanu detailidele ja disain teevad need ideaalne valik auto omanikud, kes väärtustavad nii stiili ja funktsionaalsust.

2.Meie auto põranda matid sobivad sedaanid, Maasturid, veoautod, ja sportauto mudelid.Klõpsake kohandatud nuppu, et alustada tellimist.Kõik värvid on laos, ja töötlemine olema lõpule viidud 24 tunni jooksul.Ma saadan ta 48 tunni jooksul ja te saate oodata tarne umbes 10-25 päevaga.

3.Palun pange tähele, et kuna põranda matid on kohandatud, võib esineda erinevusi sobib autode erinevaid mudeleid, sh uued ja vanad versioonid, samuti erinevate alt struktuure.Me soovitame, pöörates erilist tähelepanu teie meili peale tellimuse, et saaksime teiega kohe lõpetada tehing.

4.Seoses kortsud, siis võib oodata, et nad kaovad päikesevalguse kätte, nii et palun ärge paigaldage matid pärast nende kättesaamist.Lase neil õhu käes kuivada ja oodata, et kortsud kaovad.

5.Kui teil on küsimusi või tekib mingeid küsimusi taotluse saamist oma, et, ma hea meelega teid aidata ja pakkuda toetust või tagasipöördumise võimalusi.

6.Need auto põranda matid saab kergesti eemaldada ja puhastamine, tagades, et teie auto interjöör jääb top seisukorras.Ei libise toetus hoiab matt-i kindlalt paigas.

Omadused:

Non-slip toetus hoida jalamatid koht

Universaalne sobib dekoratiivse õmblemisega jaoks optimaalne ühitamine

Vastupidav ja kauakestev

Märkus: põranda matid on kohandatud auto aasta ja mudel.Ei ole erinevaid mudeleid valida.Palun kinnita, aasta ja mudel enne ostu.Võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.

Põranda Matid Tüüp Traat, Mati
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Mats & Vaibad
Materjali Tüüp Sünteetilised kiud
Täitematerjal Sünteetilised kiud
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea