Jalgratta Sadul Istme Kate Veekindel Päikesekaitse Sadul Protector Soojustus Kärgstruktuuri Sadul Protector Anti-Slip

0 Arvustused
€5.01 €2.51
Sku: v51753
Laos

Kaitsta oma bike istme vihma, päikese ja tolmu meie Jalgratta Iste vihmakate.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, seda suurepäraselt ühendab oma tool.Tunnete leevendatud ja mugav ajal oma seljas, sest see ei ole lihtne akumuleerida soojust.Annab päikesekaitse; ei sobi lai, istekohti.

Toote nimetus: Jalgratta Sadul Istme Kate

Toote materjal: kärgstruktuuri nailon

Toode värv: must

Toote suurus: umbes 26.5*15.5 cm/10.43*6.10 aastal

Toote kaal: 50g

Rakendatav mudelitel: maastikurattad ja jalgrattad

Toote omadused: sun protection, soojustus, hingav, mitte-libisemine, veekindel, mugav, veniv

Pakett Nimekiri:

Jalgratta Sadul Istme Kate *1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Jõudlus: Meie bike sadul istme kate on mõeldud, et suurendada oma tulemuslikkust pakkudes paks istmepadja kate.Kontakt ischium neelab lööke, mis võimaldab teil sõita enam kergust ja mugavust.Hüvasti ebamugavust ja tere paranenud!

2.Täiustatud Jalgrattasõit Mugavus: Meie bike sadul istme kate uhke hingav kärgstruktuuri nailon materjalist ja kolmemõõtmeline ergonoomiline disain parema õhuvoolu ja vähendanud soojuse buildup.Hüvasti ebamugavustunne kohta kaua seljas.

3.Vaevatu Kaitse: Tagada turvaline, mugav sõita oma jalgratta sadul istme kate.Featuring anti-slip alt disain, mis ühendab suurepäraselt oma tool, panna see on imelihtne tänu fikseeritud nailon pannal rihmaga.Ilma probleemideta, kõik kaitse.

4.Anti-slip Mugavus: idüllilist sõita oma jalgratta sadul istme kate, featuring high-tech võrgusilma kangast hingavus, libisemisvastased kummist alt stabiilsust, ja vesi-tõend ja päikesekaitse kihti, et tagada asukoht.Paindlik, soojusisolatsioon materjal lisab, et sinu sõita on mugav.

5.Mitmekülgne Jõudlus: Parandada oma rattasõidu kogemus meie bike sadul istme kate, mis boasts laia valikut rakendusi, paigaldamise kohtade vahel 5.9-6.5 tolli ja traditsioonilised road bikes.Ideaalne jalgrattasõidu harrastajatele, kes otsivad maksimaalset mugavust.Pange tähele, et see ei sobi laiema istekohti.

Kasutaja Unisex
Kasutamine Mountain Bikes
Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea