Päikese Küünal Tuled Väljas Päikese Hubisev Küünal välisvalgustuse Dusk To Dawn Korduvkasutatava LED Tee süütame Küünlad Flameless

0 Arvustused
€7.94 €3.98
Sku: v52341
Laos

Nautida sooja ja romantiline kuma neid päikese küünlad oma väljas aed.Need küünlad on powered by päikeseenergia ja automaatselt sisse videvikus ja maha koidikul.Nad on ilmastikukindel ja ohutu.Ei suitsu, ei tuld, ei tule, ei soojene.Te saate kasutada neid jaoks pulmad, peod, festivalid, või igapäevaseks kaunistamiseks.

Kirjeldus:

Lambi korpuse materjal: ABS

Suurus: umbes 5.4*5.3*5.3 CM/2.13*2.09*2.09 AASTAL

Valguse värv: simulatsioon küünlad säravad soe valgus

Päikesepaneel: polükristalset päikesepaneel

Töörežiim: intelligent light control + käsitsi sisse

Valgustus aeg: 6~10 tundi, kui see on täielikult laetud

Veekindel hinne: IP42 veekindel

Märkus: Sa pead push minna, et alustada laadimist ja töörežiim.

Pakkeleht:

Päikese Küünla Valgus Väljas*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Päikese Disain: Säästa vaeva ja kulu aku asendamine ja täidiseid koos nende keskkonnasõbralik ja kulutõhus küünlad, et automaatselt sisse videvikus ja maha koidikul.

2.Päikeseenergia Küünlad: valguse sensor, mis tuvastab pimedus, neid päikese küünlad automaatselt sisse öisel ajal pärast laadimise päike päevasel ajal.Nad võivad kerge kuni umbes 8 tundi.

3.Vee Vältida: Neid päikese küünlad taluvad iga ilmaga seisukorras, vihma ja lume, et suvine soojus.Neil on veekindel disain, mis takistab neil saada kahjustatud niiskuse.Nad on vastupidav ja kauakestev, ja nad küsivad lihtsalt päikese käes.Nad luua romantiline atmosfäär tahes väljas sündmus.

4.Usaldusväärne Kasutamine: Need päikese küünlad on arukas ja jätkusuutlik alternatiiv traditsioonilisele küünlad.Nad ei tooda suitsu, tuld, tuld, ega soojust, nii, et nad on ohutu oma pere ja keskkond.Samuti säästa raha ja energiat, kasutades päikeseenergiat light up your outdoor ruumi.

5.Lai Rakendus: Kas sa tahad, et luua romantiline atmosfäär Jõulud, süttib sinu dekoratsiooni või valgustada oma terrass ja trepid, neid päikese küünlad on täiuslik iga kord.

Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Kodu Kaunistamine
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea