Esteetiline Digitaalne Kell Kääbus Viiul Kaunistamiseks, Vintage Viiul Mudel, Kirjutuslaud Kellad Jaoks Laua Kaunistamiseks, Käsitöö

0 Arvustused
€24.50 €18.86
Sku: v59128
Laos

Kunsti: Kogemusi loominguline disain, mis ühendab endas kella, raamatu-ja 3D-viiul selles dekoratiivsed kodu figuriin, lisades, unikaalne ja elegantne touch oma elutuba, magamistuba või töökohal.

PURUNEMINE - Need arvud funktsioon peene nikerdatud detailid ja ajatu retro, värv, meisterdatud vastupidav vaik pehme tekstuur.Peen viimistletud näitab oskust , kuigi purunemiskindlast ja fade vastupidav värvi tagab pikaajalise ilu.

Retro Inspiratsiooni: Lisa antiikmööbel, et oma kodu on meie kujukeste kodu kujundusest.Tema mitmekülgne disain segud hästi kõik mööbel, mis sobib erinevate stiilide ja kutsub esile nostalgiline tunne.

MULTI-STSEEN TEENETEMÄRGI - Muuta oma kohvik, magamistuba, elutuba, laud, raamatukogu või stuudio arvesse maagiline seade meie kodu decor kujukeste.Käsitööna erakordse kvaliteedi ja keerulisi detaile, nende mitmekülgne decor teemad on muljet oma külalistele ja klientidele samasugused.

Festival Rõõmu: Tähistada igal festivalil need uimastamise kujukeste kodu kujundusest.Ideaalne väljendades oma sooja soovib, erilistel puhkudel nagu sünnipäev, maja või mälestuspäevaks.

Suplly võim:1 AA patarei(Ei sisalda patareisid)

Värv:Punane/Roheline

Materjal:Vaik

Suurus:27x15x11cm

Pakendi Sisu:

1 * Kaunistused

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea