Mudel Sülearvuti Mudel Vintage Raamat Antiik-Raamat, Retro Stiilis Ladustamise Võltsitud Teenetemärgi Imitatsioon Openable Raskustes Euroopa Box

0 Arvustused
€27.94 €16.77
Sku: v62730
Laos

Kirjeldus

Trükitud pinna faux raamatu kujundusest on stiilne ja ilus.Kaunistus hotell, broneeri tuba, pood, jne.Loominguline disain, see on ideaalne lisandusi " kaunistus teie kodus või kontoris, elutuba, magamistuba.See on hea kingitus teie perekond, sõbrad ja kolleegid, nad nagu see.

Omadused

- Materjal: Tihedus Juhatus

- Näeb välja nagu tõeline raamat ja sulanduvad sujuvalt oma raamaturiiul, nii et saate peida oma aardeid jooksul salajane kamber.

- Peen Välimus saab kasutada riiuli kaunistamiseks, fotograafia, pildistamine rekvisiidid, see on täis kunsti atmosfääri.

- See imiteerisid raamat on valmistatud kvaliteetsest materjalist, tugev ja vastupidav, raske murda.

- Piisavalt ruumi, et sa poest ehteid, sularaha, krediitkaardid või muud olulised teemad, et teil võib-olla vaja ära parkima.

- See võib aktsent koju või kontorisse õigus kujundusest.Täiuslik lisada dekoratiivsed puudutage ühegi ruumi kujundusest.

Pakkeleht

1 x Võltsitud Raamat Box

Materjal Puit
Päritolu Mandri-Hiina
Eest Euroopa, Stiil, võlts, Raamat, Mudel, vintage, Antiikne, imitatsioon, Sülearvuti, Mudel, Openable, Õnnetud, Säilitamine, Raamat, Kasti, Teenetemärgi
Brändi Nimi BOUSSAC
Piirkondliku Funktsioon Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea