Jalgrattasõit Pükste Sääre Bänd Jalgrattasõidu Ohutus Koo Elastne Kinnitus Vöö Pant Bänd 2tk Reguleeritav Jalgrattasõit, Ratsutamine Pahkluu Pant Bänd

0 Arvustused
€2.86 €1.08
Sku: v89138
Laos

Bullet Punkte:

1.Pükste Kaitse: Tagada, et teie püksid viibimise puhas ja puutumata koos Jalgratta Pükste Sääreosa Rihmadega.Need rihmad vältida püksid alates lehvitamine ümber ja saastavad õli crankset või saada püütud vahel liikuvaid osi ja kahjustatud.

2.Tõhustatud Mugavus: Kuna kõrge elastne laadi need pükste sääre rihmad, nad on kindlalt paigas sobib ümber oma pahkluu ilma tunne pingul.See tagab, et teie püksid rõõmsamaks kogu oma sõitu, kaitstes neid saada püütud, jalgratta kett.

3.Kergekaaluline: Meie Jalgratas Pükste Sääre Rihmad on sulg-kerge kaal 12g kohta rihma, tagades oma pahkluud ei tunne mingit koormust ajal oma sõitu.Kogemus maksimaalne hüppeliigese mugavust ja vaba-ratsutamine.

4.Lihtne Käsitseda: Millega teie püksid on kiire ja lihtne, need jalgratta pükste sääreosa rihmadega.Tänu mugav võlu kleebis, millega pingsus on imelihtne ja sa ei tunne mingit survet oma pahkluud.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Hoia oma püksid turvaline ajal kõik väljas tegevust nende mitmekülgne jala rihmad.Ideaalne matkamine, biking, aiandus, matkamine, kõndimine, ja rohkem.

Hoia oma püksid turvaline need Jalgratta Jala Rihmad.Enam lehvitamine ümber ja saastavad õli oma crankset.Valmistatud kõrge-vastupidavust, veniv elastne vöö, nad ei ole pingul.Iga rihm kaalub vaid 12g, tagades oma pahkluud ei väsi.Lihtne ja kindel, mingit libisemist, nad hoiavad oma jalad koht, kui seljas pikad püksid või kurvitsalisi.

Kirjeldus:

Materjal: polüester/kumm/nailon/PVC

Kaal: 12g/tükk

Värv: pruun, sinine

Pakkeleht:

Jalgratta Pükste Sääre Rihmad*2tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Sugu Mehed
Sulgemise Tüüp Nööpidega
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Polüester
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea