Halloween Candy Kausid Pvt Vaimu Keraamiline Halloween Candy Tassi Pool Kodu Omanik Kaunistused Küünal Roog Halloween U4V2

0 Arvustused
€12.65 €7.21
Sku: v50409
Laos

TUGEV JA VASTUPIDAV Halloween candy rennid on valmistatud kõrge kvaliteediga keraamilisest materjalist, et tagada tugevuse ja vastupidavuse.Sile tekstuur muudab neid nii turvaline ja mitmeotstarbeline ja värv ei fade aja jooksul.See muudab neid pikaajalise dekoratiivse valik Halloween tähistamine.

Halloween Kujunduse Nii candy kausid funktsioon klassikaline Halloween elemendid - üks kavandatud nii, et valge vaim ja teine must nahkhiir.Need lõbus ja armas kujunduse muuta need ideaalne väljapanek kõikjal oma kodus.Nad koheselt rüütama tähelepanu oma külalistele ja näidata välja oma unikaalse Halloween dekoreerimiseks stiili.

Halloween Pool Soosib kummitus kauss on ideaalne konteiner Halloween sündmused.Te saate seda kasutada kuhjuvate salve või ilus kaunistus lauale.Peale selle saab kasutada ka selleks, et hoida kommid, maiustusi, küpsiseid jne.See sobib mitmel pool tarnete lisamiseks pidulik õhkkond, et oma Halloween pool.

IDEAALNE HALLOWEEN KINGITUSED Need Halloween candy potid on ideaalne pool soosib ja dekoratsioonid.Kas tabel keskpunkt täis kommi, või nagu kingitus sõpradele ja perele, et kaunistada oma kodud ja Halloween pooled, nende armas Halloween candy potid on ideaalne tahes Halloweeni üritus.

Toote Nimi: Halloween Candy Kausid Halloween Candy Kausid

Suurus:

Pisar kujuline pea:8.5x7.5cm/3.34x2.95in

Valge vaim:11x11.5cm/4.33x4.52in

Pvt:15.5x11cm/6.1x4.33in

Materjali: keraamilised (ohutu pakendamise keraamilised (turvaline pakendamine))

Pakend: Halloween Candy Bowl * 1tk

Tänan tähelepanu eest, Me tagada meie toodete kvaliteeti.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

Päritolu Mandri-Hiina
Kommentaare nimekirja
Märkus: HTML ei ole tõlgitud!
    Halb           Hea